پیش فروش نهال گردو آغاز شد.پیش خرید انواع نهال گردو در اولین بزرگترین مرکز تخصصی گردو در ایران بزرگترین تولید کننده انواع نهال گردو در کشور.کلیه نهال های مجموعه پالیز گردو زیر نظر مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی و کادر فنی مجرب همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت تولید و صادر می گردد. افتخار خانواده ما تجربه ۱۰۰ سال تولید نهال گردوست.پالیز گردو با فعالیت ۱۰۰ ساله در زمینه کاشت نهال گردو جدآ جد (پدر به پسر) بعنوان تولید کننده اختصاصی نهال گردو در ایران شناخته شده که فعالیت پیوند گردو را از سال ۸۴ اغاز نموده است

مدیریت 09144501003
مشاوره 09144501007

علت بارندادن درخت گردو

درختان گردو یکی از بهترین ارقام برای کاشت در اکثر مناطق و باغ ها به شمار میروند. این درختان اگر در شرایط مطلوب رشد و نگهداری قرار بگیرند. بهترین باردهی را از خود نشان خواهند داد. اما برخی از کشاورزان اذعان میکنند، درختان گردوی ایشان حتی پس از رسیدن به سن بلوغ و یا در سنین بالاتر باردهی نمیکند. در این مطلب 6 دلیل عدم باردهی درختان گردو را با یکدیگر بررسی کنیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

دلیل بارندادن درخت گردو

عدم باردهی درختان گردو میتواند دلایل متعددی داشته باشد. به طور کلی اگر درخت گردو به خوبی نگهداری نشده و به آن رسیدگی نشود؛ باردهی خود را از دست میدهد. در این بخش به 6 علت شایع بارندادن درختان گردو میپردازیم:

عدم باردهی درختان گردو میتواند دلایل متعددی

  1. عدم رعایت فاصله کاشت مناسب :

برای تمامی ارقام درختان براساس میزان گسترش تاج آنها در آسمان و همچنین رشد ریشه در خاک و نور موردنیاز و چندین فاکتور دیگر؛ فاصله ی کاشت استاندارد معرفی میشود. این فاصله اگر به درستی رعایت نشود؛ نور و اکسیژن کافی به تمامی شاخه ها و برگ ها نمیرسد. همچنین ریشه برای جذب مواد معدنی از خاک با مشکل مواجه میشود. بنابراین درختان ضعیف شده و با افت محصول همراه خواهند بود. در موارد شدیدتر حتی محصول دهی درختان به طور کامل متوقف میشود. بنابراین هنگام کاشت نهال گردو؛ فاصله کاشت استاندارد را به درستی رعایت نمایید.

بنابراین هنگام کاشت نهال گردو؛ فاصله کاشت استاندارد را به درستی رعایت نمایید

  1. هرس نکردن به موقع درختان گردو :

هرس درختان گردو همانند آبیاری و کوددهی و سمپاشی، یکی از مراحل بسیار مهم در پرورش درختان است. و اگر به خوبی انجام نشود و یا از انجام آن صرف نظر شود. میتواند آسیب های جبران ناپذیری به درخت وارد کند. درخت گردو برای رشد بهتر نیازمند هرس مناسب و به موقع است. برخلاف ظاهر امر که با هرس از حجم درخت و محصول دهی آن کاسته میشود. باید گفت درواقع هرس به رشد بهتر و بهبود محصول دهی درختان کمک شایانی میکند. هرچه هرس بهتر انجام شود، قدرت درخت افزایش یافته و شاخه ها تنومندتر میشوند. هرس برای درختان گردو، به خصوص در زمانیکه درختان در فواصل نزدیک به یکدیگر کاشته شده اند، لازم و ضروری است. چراکه باعث نوررسانی بهتر به شاخه و برگ درختان و بهبود عملیات فتوسنتز و تولید میوه در آنها خواهد شد.

هرس درختان گردو همانند آبیاری و کوددهی و سمپاشی، یکی از مراحل بسیار مهم در پرورش درختان است

  1. آبیاری نکردن به موقع درختان گردو :

شما باید با توجه به میزان بارندگی در منطقه باغ خودتان؛ آبیاری درختان گردو را تنظیم نمایید. همچنین نحوه ی آبیاری و فصل آبیاری نیز در میزان آبیاری درختان تاثیرگذار است. باغداران حرفه ای با استفاده از روش آبیاری تحت فشار؛ میزان آبیاری را به دقت تنظیم میکنند. باید از غرقاب شدن ریشه و خیس شدن طوقه و تنه درخت در هنگام آبیاری جلوگیری کرد. اگر آبیاری به خصوص در سالهای اولیه کاشت نهال به خوبی انجام نشود؛ باردهی درخت به تعویق افتاده و یه حتی به طور کامل متوقف میشود.

نحوهآبیاری و فصل آبیاری نیز در میزان آبیاری درختان تاثیرگذار است

  1. توجه نکردن به تغذیه درخت گردو :

تمامی درختان برای باردهی و تولید محصول نیازمند جذب عناصر معدنی از خاک هستند. برخی از خاک ها به تنهایی این عناصر را ندارند، بنابراین با استفاده از کودرسانی، این عناصر به خاک و در نهایت به درخت منتقل میشود. این عناصر هریک در تولید میوه و عملیات رشد درخت نقش به سزایی دارند. بنابراین فقدان هریک به ابتلا به بیماری و یا توقف در باردهی درخت منجر خواهد شد.

تمامی درختان برای باردهی و تولید محصول نیازمند جذب عناصر معدنی از خاک هستند

  1. ابتلا به بیماری و یا حمله آفات :

بیماری ها و آفات یکی از خطرناک ترین دشمنان درختان گردو هستند. آفات با حمله به درخت روی بافت های مختلف آن ساکن شده و از آن تغذیه میکند. به این ترتیب باعث ضعیف شدن درخت خواهد شد. از طرف دیگر هریک از آفات قادرند آسیب های جبران ناپذیری به درخت وارد کنند. تشخیص بیماری ها و آفات در ابتدا بسیار دشوار است. بنابراین با مشاهده هرگونه علائم و تغییر شکل و رنگ روی بافت های مختلف درخت؛ به سرعت با متخصصین بیماری شناسی و آفات در پالیزگردو مشورت نمایید. شما میتوانید به صورت تلفنی؛ حضوری و آنلاین با مشاوران ما در ارتباط باشید.

بیماری ها و آفات یکی از خطرناک ترین دشمنان درختان گردو هستند

  1. عدم توجه به شرایط مطلوب کاشت درخت گردو :

هریک از درختان گردو نیازمند شرایط خاصی برای کاشت و نگهداری هستند تا بهترین باردهی را داشته باشند. یکی دیگر از دلایل عدم باردهی و حتی مرگ درختان؛ عدم توجه به شرایط مطلوب کاشت درخت گردو است. درختان گردو اگر در ارتفاع از سطح دریای متناسب خود کاشته نشوند، ممکن است به علت گرما و سرمای بیش از حد بسوزند. بنابراین قبل از کاشت نهال گردو؛ باید از ارتفاع از سطح دریای منطقه خود آگاه شده و با ارتفاع مطلوب نهال گردو مقایسه نماییم. سپس بهترین نهال گردو را برای باغ خود بخریم.

نتیجه گیری

دراین مطلب با 6 دلیل مهم برای بارندادن درخت گردو آشنا شدیم. برخی از این عوامل مربوط به پیش از خرید نهال گردو و کاشت آن است. و برخی دیگر به نحوه کاشت و رسیدگی به آن وابسته است. برای راه اندازی باغ گردو بهتر است از افراد متخصص بهره بگیرید. جهت رفاه حال شما باغداران عزیز، متخصصین ما در پالیزگردو (در صورت تمایل باغدار) به صورت حضوری در محل باغ شما حضور یافته و کلیه مراحل احداث باغ گردو را به طور کامل به انجام میرسانند.

نهالستان پالیزگردو؛ بیش از نیم قرن است که به عنوان بزرگترین نهالستان در شمال غربی ایران شناخته میشود. این نهال فروشی دارای کلیه مجوزهای لازم و معتبر از جهاد کشاورزی از جمله؛ شناسنامه معتبر و رسمی؛ گواهی ثبت اختراع و گواهینامه معتبر میباشد. فعالیت اصلی این مرکز در حوزه فروش انواع ارقام نهال به خصوص فروش نهال گردو میباشد. این مرکز موفق به تولید انواع ارقام نهال از جمله ژنوتیپ ها؛ ارقام اصلاح شده و سایر نهال ها شده است. و به همراه تمامی محصولات خود گواهی سلامت و ضمانتامه کتبی ارائه میدهد. جهت پیش خرید و یا خرید نهال گردو و یا کسب اطلاع از قیمت نهال گردو و همچنین مشاوره در حوزه راه اندازی باغ گردو و… از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

تماس با پالیز گردو